camere foto

Photo Services


     Fie că ești Designer Independent sau Casa de Moda, Hair-Stylist sau Makeup Artist, si doriți să vă expuneți munca într-un mod cât mai profesional, eu vă aștept la studioul meu foto, unde vă pot expune munca, prin fotografii, într-un cadru cât mai artistic și profesional posibil. Realizez de ceva ani fotografii în regim de studio, fotografii de familie, fotografii de strada cu modele si fotografii de produs.
     Sper ca v-au plăcut fotografiile prezentate mai jos și vă aștept cu drag să colaborăm, în urma semnării unui contract de prestări servicii foto cu posibilitate de factură și chitanță, iar costurile per fotografie încep de la 35 RON per fotografie selectată, in regim de studio, de către client. Mă pot deplasa și în alte orașe la cerere!
    
    

   Zile de Nastere, Aniversari si Banchet..

    Piese de Teatru, Evenimente culturale în săli sau în aer liber, Concerte Muzicale în aer liber sau în Atenu.
     •  Scanare fotografii.
     • Prelucrez fotografii de nuntă ( încadrare, reîncadrare, corecția culorilor, a luminozității și a contrastului, eliminarea cicatricilor, coșurilor și pistruilor)
     •  Restaurez fotografii vechi.
     • Schimbarea fundalului.
     • Corectare ochilor roșii în fotografii.
           Dacă doriți altfel de modificări, vă rog contactați-mă!. Prețurile diferă în funcție de numarul de fotografii, calitatea lor, tipul de editare dorită și timpul de execuție.
       

       * Fotografiile trebuie trimise în urmatoarele formate : RAW, NEF, BMP, TIF, PNG și JPG, la rezolutie mare.
      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...