camere foto

Sunday, December 27, 2009

Alaiul datinilor si obiceiurilor de Iarna @ Bacau 2009

Buna ziua How-How-How,


Sper ca a venit si pe la voi Mosulica cu tolba plina de cadouri, sanatate si cu implinirea dorintelor voastre. La mine pe anul asta a fost aglomerat si ocupat in trafic mosul, ca mai mult a trecut pe la cei alaturi de mine. E destul cadoul viu pe care il am zilnic langa mine si pe care il iubesc, ca sunt sanatos, ca sunt alaturi de familie si de cei dragi mie si de ce nu, nelipsitul stres, de care nu ma pot lipsi zilnic la fel ca si timpul care trece prea repede... uneori.

Bun, ca sa nu stau mult la taclale, pe azi v-am pregatit un mic photoreportaj despre colindatori din zone apropriate orasului natal. Pe azi ansamblul Folcloric “Busuiocul” cu sprijinul Consiliului Judetean Bacau au organizat Alaiul datinilor si obiceiurilor de iarna, eveniment care a adus din 10 judete colindatori, ce au sustinut parade ale portului popular, colinde, uraturi, dansuri, alaiuri de masti si voie buna. In ciuda vremii nefavorabile, in centrul orasului s-au adunat sute de oameni care au stat la temperaturi 0°C si au luat parte la eveniment. (Info @ Kristofer93)

Nu am sa mai vorbesc mult si am sa las fotografiile sa curga si sa vorbeasca de la sine.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...