camere foto

Thursday, April 28, 2011

Expozitie Foto FSC - Muzeul Iulian Antonescu - Bacau 2011

     Azi am avut o zi frumoasa si cu ceva mici emotii in program. Dis de dimineata am ajuns la Complexul Muzeal "Iulian Antonescu" din Bacau, unde impreuna cu Ionut Chirita - Coordonator fundraising & PR-ul FSC si angajatii muzeului am lucrat la amenajarea expozitiei, care trebuia sa fie gata pana in ora 4pm. Dupa cateva ore de munca am terminat amenajarea cu brio. Dupa am plecat pentru putin timp si m-am reintors la ora 5pm, unde am fost intampinat de membrii si voluntarii FSC, muzica buna, invitati, colegi si presa.

     Din program azi au facut parte : mini-concert Grupul Zmeuris, prezentarea lucrarilor de catre cei doi fotografi, un mini-bufet, filme de prezentare si alte surprize. Toate acestea pe muzica de pian, oferita de tanara artista Rebeca Cojan, eleva la Colegiul de Arta "George Apostu" din Bacau.

     Vreau sa multumesc pe aceasta cale, invitatilor care au fost alaturi de mine si Fundatiei de Sprijin Comunitar pentru increderea acordata. Am sa pun in slide-ul de mai jos, fotografii facute in cadrul evenimentului si din making-off.Parteneri Media :

George Sacaleanu : www.InimaBacaului.ro
Sandu Floarea : www.GhidulBacaului.ro
Ziarul de Bacau
Ziarul Desteptarea
1TvBacau
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...