camere foto

Tuesday, May 3, 2011

Day 5 - Decernarea Premiilor - Gala STAR 2011

     Azi dupa terminarea ultimei piese, inscrise in concurs, a avut loc decernarea castigatorilor celei de-a VI-a editii Gala STAR 2011. Juriul, format din doamnele Draga Olteanu Matei, Adriana Trandafir si Alice Barb au decernat premiile, Marele Premiu si trofeul Galei STAR 2011.

     Evenimentul a inceput prin prezentarea concurentilor, de catre actorul Teatrului Bacovia, Matei Bogdan.

 

     Dupa prezentarea actorilor, domnul director Adrian Gazdaru i-a acordat domnului Ing. Romeo Stavarache, Primarul Municipiului Bacau, titlul de Societar de onoare al Galei STAR 2011, pentru rolul determinant in sprijirinea teatrului bacauan, pentru ca flacara acestei nobile arte sa continue sa lumineze.Ridicarea titlului a fost facuta de catre dna.Roxana Mironescu si dl. viceprimar Dragos Luchian.Dupa a avut loc decernarea premiilor Gala Star 2011 urmatorilor actori :

·             Emilia Borbely – actrita a Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” pentru recitalul Mady Baby de Geanina Carbunariu si Lari Giorgescu pentru recitalul L-V: 8-16, de Rodrigo Garcia si Ioana Paun in regia lui Ioana Paun.
·             Alina Berzunţeanu, actrita a Teatrului „ACT” din Bucuresti a castigat Premiul pentru cel mai bun one-man-show feminin, pentru recitalul : 9 grade la Paris in regia si scenariul lui Peter Kerek.
·             Premiul pentru cel mai bun one-man-show masculin a fost acordat actorilor : Georg Peetz de la Teatrul „Deutsche Bühne Ungarn pentru recitalul Contrabasul de Patrick Suskind in regia lui M.C. Ranin si Filip Ristovski, pentru recitalul Nijinski, de Vaslav Nijinski, regia Malina Andrei si Ema Nicola. 
·             Premiul Stefan Iordache, premiu atribuit de catre publicul bacauan, a fost acordat Giorgianei Elena Popan pentru recitalul Eficienta, regia Robert Pavicsits, cu recitalul actorului Lari Giorgescu.

  
     Dupa am iesit toti afara pentru a inaugura steaua amplasata la intrarea in Teatrul  Bacovia si pentru a vedea artificiile, dupa care ne-am dus in sala pentru a vedea ultimul recital extraordinar, intitulat Pasarea Maiastra - MARIA TANASE, interpretat de actrita Adriana TRANDAFIR.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...