camere foto

Friday, August 21, 2009

Show Balet Teodor @ ArenaMALL Bacau 2009

Vineri, 21 August 2009, in Arena Mall Bacau s-a organizat un concert cu ocazia noaptilor de reduceri in Mall. Invitati au fost dansatori de la Trupa de Dans "Show Balet Teodor" din Republica Moldova si artistul muzical Stefan Banica Jr.

Evenimentul a inceput in jurul orelor 9pm prin debutul trupei de dans Show Balet Teodor, care ne-a incantat cu diferite stiluri de dans timp de o ora. Foarte frumoasa coregrafia, atmosfera, expresivitatea si dansul Elenei Voscoboinic.

Am facut cateva fotografii alb negru si dupa am asteptat sa vina urmatorul artist. Am stat vreo 45 de minute si el tot nu si-a facut aparitia, iar eu am plecat sa beau un suc prin apropriere la o terasa, pentru ca acel sfert de ora academic trecuse de mult.


Info : "Teodor Dance Studio" este un studiou de dansuri în care poate veni oricine şi nu există nici o limită de vîrstă. Studioul a apărut în 1993, unicul profesor pina in 1997, cind sa alaturat si Svetlana David, fiind Teodor Rădulescu ...
Profesorii "Teodor Dance Studio" sunt membrii Show-Baletului "Teodor". Grupele se formează cîte 12-22 persoane în dependenţă de vîrsta studenţilor si marimea salii... Lecţiile ţin o oră şi jumătate şi se dau de două ori pe să;ptămînă. Pentru cei mai modeşti sau foarte ocupaţi se prevede posibilitatea de a lua lecţii personale.Iar pentru cei care vor sa-si faca din dans o meserie si sa calatoreasca toata lumea exista grupele Advanced unde se studiaza aprofundat baletu clasic, jazz, modern, pop, performing arts, acting...cam de 5-8 ori pe saptamina...
De două ori pe an, studenţii studioului susţin un concert-examen...o "Lecţie Deschisă"... în acest concert arătînd profesorilor, părinţilor şi prietenilor ce au reuşit să înveţe in periuada de studii care la unii poate fi de numai doua luni...Da, noi oferim sansa la o iesire in scena tuturor...poate unica data in viata...suntem siguri ca nu o vor uita...Este o experianta inedita...cu un impact credem pozitiv,fara a tine cont de viitoarea meserie...Elevii ,tinerii,copiii...trec printr-un stres terapeutic ... Scena! Publicul! Aplauzele!... Oare exista ceva mai frumos?...
În afară de această, cei mai capabili studenţii participă în spectacolele Show-Baletului "Teodor", iar unii, depăşind toate dificultăţile, devin membrii baletului.
Dacă întotdeauna aţi dorit să dansaţi şi visaţi să descoperiţi în voi înşivă talentul de dansator, veniţi la noi şi vom realiza acest vis.

R&B, Hip-Hop, Jazz, Modern, Break Dance, Electric Buggy, Belly Dance, Popular Moldovenesc.

Contact :

S.C. "Teodor Production" S.R.L. 

Teodor Dance Studio Nr.1 

7/2 Florica Nita St., Chisinau, Republic of Moldova

Tel : (373 22) 54-97-97
Web Page : http://teodorshowbalet.com/Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...