camere foto

Wednesday, December 1, 2010

Ziua Nationala a Romaniei @ Bacau - 1 Decembrie 2010

Azi de, 1 Decembrie 2010, cu prilejul aniversarii a 92 de ani de marea sarbatoare a Reintregirii Neamului, Ziua Nationa a Romaniei a fost azi sarbatorita, cu sprijinul Primariei si al Garnizoanei Bacau.

In Cimitirul Eroilor "Poligonul de Tragere" de pe Str. Constantei, evenimentul a inceput in jurul orelor 11am prin ceremonialul religios de pomenire a eroilor cazuti pentru patrie, dupa care au urmat depunerile de jerbe si buchete de flori, in acordul Imnului Eroilor, de catre cadrele Ministerului de Interne, C.S.J., Asocitatii locale, Partide, Universitatea "George Bacovia" si Universitatea "Valise Alecsandri. Dupa terminarea ceremonialului, a urmat in continuare defilarea garzii de onoare.


In jurul orei 13pm, in Piata Tricolorului, au fost rostite alocutiuni de catre reprezentanti ai C.S.J., Prefecturii, Primariei si Garnizoanei Bacau, referitoare la sarbatoarea Zilei Nationale a Romaniei. A avut loc si un scurt recital, cantat de catre doamna Maria Salaru, unde lumea fost invitata la o Hora Romaneasca. In final, Garda de onoare a defilat, pe un inceput de ninsoare, pentru ultima oara pe ziua de azi.Parteneri Media :

Floarea Sandu : GhidulBacaului
Razvan Bibire & Liviu Maftei : ZiarulDeBacau
Cristian Ghinghes : Kristofer93
George Sacaleanu : InimaBacaului
Tv Local : Desteptarea, 1TvBacau (Video) si Realitatea .

Pentru mai multe informatii despre Ziua Nationala a Romaniei @ Link!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...